Anja Præst Trio
Anja Præst Trio spiller nykomponeret dansk folkemusik, nærmere bestemt Anjas kompositioner, som er smukke og svingende, finurlige og fejende melodier og eftertænksomme sange. De tre musikere har kendt hinanden i mange år og nyder helt tydeligt at spille sammen, og gør det med stor nerve, indlevelse og humor. Det hele bindes sammen af Anjas historier om musikkens tilblivelse og sit møde med ”Loven om tiltrækning”. Koncerten er meget velegnet til kirker, folk clubber og spillesteder.

Anja Præst: Klarinet og sang
Jesper Vinther: Harmonika
Peter Sejersen: Kontrabas

Spilletid: 2×45 min., 60 min., 75 min. eller efter aftale. Pris: 9200 DKr. + transport (1 bil fra Odense)

Foto: www.stillwords.com, Ard Jongsma

Sov min smukke

med Anja Præst Mikkelsen | guest Rikke Lundorff | Resonans

Blæs mig et stykke

med Anja Præst Mikkelsen | Resonans